Grupul de sprijin
Exercitii si vocabular

° Pe fondul crizei economice, presiunea pentru angajati este tot mai mare. In jurul nostru oamenii isi pierd locul de munca sau le sunt reduse salariile. Cu totii suntem in pericol. De ce sa nu ai un avantaj in fata colegilor, la actualul loc de munca, sau in fata celorlalti candidati, atunci cand incerci sa obti un nou loc de munca ?
-
° Pentru cei tineri , limba germana nu mai este de mult doar o optiune. Sunt obligati de societate sa o invete, sau vor fi depasiti de concurenta, indiferent cat de bine pregatiti sunt in domeniul lor de activitate.
-
° In ultimii ani, chiar si noi, oamenii trecuti de o anumita varsta , am realizat ca nu doar tinerii trebuie sa stie o limba straina ci chiar si noi, pentru a ne pastra locul de munca sau pentru a ne deschide noi orizonturi.
-
° Sunt foarte multe interviuri pentru angajare in posturi foarte bine platite care se tin in limba germana, de ce sa nu aveti acces la aceste slujbe si dumneavoastra?

Dupa cum observati economia Germaniei este cea mai puternica si creeaza cele mai multe locuri de munca, atat in Germania cat si in multe alte tari.
-

° Tot mai multe firme din Germania doresc sa isi deschida filiale in Romania. Deasemenea de la 01.01.2014 si Germania a ridicat restrictiile in ceea ce priveste piata muncii pentru romani, este bine sa fim pregatiti pentru oportunitatile care ni se vor deschide.

Dincolo de imaginea urata care ne-au facut-o anumite grupuri sociale din Romania, in strainatate romanii sunt vazuti ca buni muncitori, seriosi, punctuali si inovatori in domeniul in care activeaza. In Germania, este alta lume fata de ceea ce vedem in Romania, mult mai relaxanta si mai lipsita de grija zilei de maine, dar garantat fara a le cunoaste limba si a te intelege cu cei de aici, nu ai nici o sansa sa rezisti.
-

° Noi ne-am propus sa venim in ajutorul celor care doresc sa invete limba germana, cu multe sfaturi, explicatii si exemple din limba germana.

-

° De asemenea, dorim sa te ajutam cu anumite explicatii online si traduceri care iti sunt necesare si care nu necesita stampila de traducator autorizat (deocamdata). Poti lua contact cu un membru al echipei noastre de la pagina de Contact.

Tot la pagina de Contact gasesti echipa noastra care te poate ajuta online cu consultanta in cazul in care te afli pe teritoriul Germaniei si nu te descurci cu documentatia necesara autoritatilor. Pentru ca tin sa precizez ca nemtii sunt foarte stricti in ceea ce priveste legalitatea.

ATENTIE! Avem rugamintea ca in cazul in care observati vreo greseala pe site, sa nu ezitati sa ne-o sesizati. Va multumim.

°

° ° ° ° ° ° °