- Deutsch für alle - Germana pentru toti

 

Filmul The Secret

Secretul - Legea atractiei (dublat in română)

Cele OPT sfaturi care te vor ajuta sa te folosesti de Legea Atractiei

Legea Atractiei este o lege universala care se face simtita la toate nivelurile, pentru fiecare dintre noi, in orice moment.

Aceasta lege este cea care spune ca ceea ce se aseamana, se aduna. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi manifestam si atragem oameni, circumstante, situatii, prin puterea si in concordanta cu gandurile si cu dorintele noastre. Fiecare dintre noi atragem in viata noastra aceea ce primeste cea mai mare atentie si energie din partea noastra.

Gandurile pozitive vor atrage evenimente pozitive, in timp ce gandurile negative vor atrage evenimente negative. Gandurile noastre sunt responsabile pentru toate manifestarile din lumea fizica, deoarece gandurile sunt energie. Gandurile noastre proiecteaza energie si atrag energie.

Manifestarea interactioneaza cu toate aspectele vietii tale si nu se rezuma doar la aspectul financiar sau material. Aceasta lege poate fi folosita in domeniul sanatatii, carierei si locului de munca, realizarilor academice, relatiilor si orice alt domeniu al vietii tale pe care doresti sa-l imbunatatesti.

Acestea sunt OPT sfaturi utile care te vor ajuta sa folosesti Legea Atractiei in favoarea si nu impotriva ta si care te vor ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta:

1. Ia masuri pozitive

Trebuie sa profiti de oportunitatile care iti ies in cale. Doar pentru ca ti-ai exprimat intentia si ti-ai vizualizat indeplinirea viselor, asta nu inseamna ca acum este momentul sa te relaxezi sau sa stai cu mainile in san pana acestea isi vor face aparitia. Actiunea din partea ta este un aspect necesar pentru realizarea viselor tale.

2. Fii generos

Fii generos cu ceea ce ai, iar atunci cand primesti mai mult, nu cauta sa agonistesti totul numai pentru tine. Adoptarea unei mentalitati de abundenta o sa atraga din ce in ce mai multe in viata ta. Abundenta atrage abundenta. Ajuta un om sarac, fa o donatie si arata-ti dragostea fata de toti oameni neconditionat.

3. Arata-ti recunostinta

Multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce exista deja in viata ta chiar acum. In cazul in care nu esti recunoscator, nu o sa primesti mai mult niciodata. In loc sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le doresti moment de moment, concentreaza-te asupra a ceea ce ai deja in viata ta.

4. Analizeaza-ti sinele

Nu poti seta intentii pozitive pentru ca mai apoi actiunile tale sa fie negative. Legea manifestarii nu functioneaza astfel. Asa ca, este necesar ca actiunile tale sa fie bine intentionate si in concordanta cu gnadurile tale.

Asigurante- ca principalele calitati ale tale sunt bunatatea, compasiunea, respectul, toleranta, bucuria, recunostinta, intelegerea si rabdarea.

5. Ai incredere

Nu te indoi de manifestarea in realitate a dorintelor si obiectivelor tale la un moment dat. Aceasta indoiala poate afecta echilibrul universal si poate preveni ca visele tale sa devina realitate. Nu poti sa crezi ca ceva se va intampla, dar in acelasi timp sa te indoiesti de acest lucru. Aceste tipare de gandire se vor anula reciproc.

6. Nu pune la indoiala aceasta lege prea mult

Este necesar sa-ti disciplinezi mintea sa nu se concentreze prea mult in acest caz asupra “cum”, “de ce” sau asupra lui “cand”. Acestea nu sunt aspecte asupra carora ar trebui sa te ingrijorezi pre mult in acest caz. Obsesia asupra acestor aspecte poate impiedicarea manifestarea dorintelor si obiectivelor tale. Universul iti va auzi gandurile si ti le va indeplini la momentul potrivit, atunci cand considera de cuviinta.

7. Mediteaza asupra dorintelor tale

Meditatia poate fi folosita impreuna cu Legea Atractiei cu scopul de a atinge mult mai usor realizarea dorintelor si obiectivelor tale. Meditatia impreuna cu Legea Atractiei te vor ajuta sa-ti pastrezi mintea concentrata si te va impiedica sa te gandesti prea mult la trecutul si la viitorul tau.

Astfel, vei deveni mult mai constient de gandurile tale si prin urmare, vei mult mai putin susceptibil de a gandi negativ, gandire ce poate fi extrem de daunatoare pentru aceasta lege a manifestarii.

8. Vizualizeaza-ti scopurile

Atunci cand iti cunosti pe deplin scopurile, iar acestea sunt foarte clare in mintea ta, vizualizeaza-le pentru ca acestea sa devina realitate. Invoca toate simturile tale atunci cand iti imaginezi cum va fi viata ta si incearca sa traiesti sentimentele pe care le vei avea atunci cand aceste scopuri vor deveni realitate ca si cand acesteta s-au indeplinit deja.

>>> Filmul The Opus<<<